Zgjidhje
Shtëpi » Zgjidhje
Zgjidhje
Sistemi i vajosjes me vaj të hollë rezistent
Karakteristikat e Sistemit Progresiv të Lubrifikimit me Grease
Yndyrat nga pompa e lubrifikimit qarkullojnë dhe shpërndahen në mënyrë të saktë dhe sasiore përmes shpërndarësit progresiv në çdo pikë lubrifikimi.
Sistemi mund të mbushet me dozimin në kohë nëpërmjet pompës ose dozimin e saktë me numërimin e pulseve të shpërndarësit. 
E aplikueshme për yndyrat NLGI-000#--2#.
Karakteristikat e skemës vëllimore të vajosjes së hollë të vajit
Vaji lubrifikues nga pompa e lubrifikimit transportohet në mënyrë të saktë dhe sasiore në çdo pikë lubrifikuese përmes një shpërndarësi vëllimor me një linjë.Prodhimi i vajit të shpërndarësit sasior nuk do të ndryshojë për shkak të viskozitetit të vajit, ndryshimeve të temperaturës ose gjatësisë së kohës së furnizimit me vaj.Prodhimi i vajit të një shpërndarësi vëllimor të të njëjtit specifikim nuk ndikohet nga faktorë të tillë si distanca dhe lartësia e pozicionit të instalimit.
Karakteristikat e skemës së vajosjes me yndyrë
Vaji përbëhet nga vaj bazë, trashës dhe aditivë të tjerë.
 Agjenti kryesor lubrifikues është ende vaji bazë, dhe agjentët me presion ekstrem mund të mbrojnë më mirë çiftin e fërkimit në kushtet e lubrifikimit të vajit të dobët.
 Funksioni kryesor i trashësuesve është ruajtja e vajit dhe mbajtja e tij në pozicionin e duhur.

Lidhjet e Shpejta

Na kontaktoni

 Tel: +86-768-88697068 
 Telefoni: +86-18822972886 
 Email: 6687@baotn.com 
 Shto: Ndërtesa nr 40-3, Rruga Nanshan, Songshan Lake Park City Dongguan, Provinca Guangdong, Kinë
Lini një mesazh
Na kontaktoni
E drejta e autorit © 2024 BAOTN Intelligent Lubrication Technology (Dongguan) Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara.| Harta e faqes | Politika e privatësisë