Rreth Nesh
Shtëpi » Rreth nesh
i Kompanisë Profili
Prezantimi i Kompanisë: BAOTN Intelligent Lubrication Technology (Dongguan) Co., Ltd. është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në sistemin inteligjent të lubrifikimit dhe ndodhet në qytetin e bukur dhe të gjallë të liqenit Songshan Dongguan në Kinë.

Certifikata
e R&D Aftësitë
Forca e R&D
Teknologjia ndryshon botën dhe inovacioni ndryshon të ardhmen.
BAOTN insiston në investimin e vazhdueshëm në kërkimin dhe zhvillimin me talentin dhe teknologjinë si themel, duke prezantuar sistemin e menaxhimit të kërkimit dhe zhvillimit PLM për të arritur menaxhimin e ciklit jetësor të produkteve nga analiza parimore, dizajnimi i skemave deri te llogaritja e simulimit.
Me themelimin e 'Laboratorit Inteligjent të Lubrifikimit të Tribologjisë', BAOTN ka prezantuar pajisje testimi duke përfshirë dhomat e testimit me temperaturë të lartë dhe të ulët, dhomat e testit me spërkatje të kripës, dhomat e provës së plakjes UV, tabelat e testit të vibrimit, instrumentet matëse me tre koordinata, testimin e performancës së yndyrës katër- Testuesit e topit, testuesit e bllokut të unazave me shpejtësi të lartë, reometrat dhe sistemi i lubrifikimit të naftës-gazit, stendat e testimit të boshtit elektrik me shpejtësi të lartë, duke ofruar testime dhe verifikime gjithëpërfshirëse për procesin e zhvillimit të produktit.BAOTN, me frymën e tij të mprehtë të inovacionit, ka zhvilluar në mënyrë aktive zhvillimin e përbashkët me Universitetin e Teknologjisë të Kinës Jugore dhe ka zgjidhur me sukses problemin sfidues të teknologjisë së industrisë për saktësinë e zhvendosjes 0,01 ml në lubrifikimin e naftës-gazit.

Lidhjet e Shpejta

Na kontaktoni

 Tel: +86-768-88697068 
 Telefoni: +86-18822972886 
 Email: 6687@baotn.com 
 Shto: Ndërtesa nr 40-3, Rruga Nanshan, Songshan Lake Park City Dongguan, Provinca Guangdong, Kinë
E drejta e autorit © 2024 BAOTN Intelligent Lubrication Technology (Dongguan) Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara.| Harta e faqes | Politika e privatësisë