NE OFROJM PAJISJE ME CILESI TE LARTE

PAJISJET E LUBRIKIMIT

 • Auto Electric Progressive Pompe Lubrication Grease System për makineri dhe ekskavatorë të mëdhenj

  Lubrifikim me yndyrë progresive elektrike automatike Pu...

  Performanca dhe karakteristikat 1, Cikli i punës së pompës së lubrifikimit mund të kontrollohet nga PLC kryesore ose një kontrollues i veçantë.2, E pajisur me një pajisje valvule rregulluese të presionit, presioni i punës i pompës së lubrifikimit mund të vendoset në mënyrë të pavarur për të siguruar funksionim të sigurt.3, Një rregullim i valvulës së shkarkimit sigurohet për të eliminuar lubrifikimin e ajrit në dhomën e pompës dhe për të siguruar që pompa e lubrifikimit të kullojë vajin pa probleme.4, Për transmetuesit e nivelit të ulët të vajit, normalisht të hapur ose ...

 • Pompë zhytjeje e detyruar për makineritë e veglave

  Pompë zhytjeje e detyruar për makineritë e veglave

  Performanca dhe karakteristikat Pompa e zhytjes së detyruar në ujë përdoret kryesisht për përcjelljen e lëngut prerës të makinerive të veglave dhe sistemeve të tjera të pastrimit dhe filtrimit.Aplikimi përfshin lëng, viskozitet të ulët dhe lubrifikant.

 • Ftohje Spërkatje ftohje e sistemit lubrifikues

  Ftohje Spërkatje ftohje e sistemit lubrifikues

  Performanca dhe karakteristikat: Produkti duhet të operohet me parimin e vetëthithjes me vakum, dhe lëngu atomizohet nëpërmjet grykës dhe ajrit derisa të spërkatet mbi pjesët e punës, veglat ose kushinetat dhe pikat e tjera lubrifikuese.Efektet e ftohjes janë të shkëlqyera dhe ofrohet lubrifikimi;si dhe heqja e skrapit, pastrimi dhe funksione të tjera përdoren për të rritur efikasitetin e prodhimit dhe për të përmirësuar cilësinë e përpunimit dhe për të zvogëluar humbjet e veglave të makinerive.Ftoheni në përpunim...

 • Pompë vajosjeje me presion të lartë

  Pompë vajosjeje me presion të lartë

  Performanca dhe karakteristikat Cikli i punës së pompës së lubrifikimit mund të kontrollohet nga PLC pritës ose një kontrollues i pavarur.Është i pajisur me një pajisje valvule rregulluese të presionit, e cila mund të vendosë në mënyrë të pavarur presionin e punës së pompës së lubrifikimit për të siguruar sigurinë e saj në punë.I pajisur me transmetues të nivelit të ulët të vajit, kontakti normalisht i hapur ose kontakti normalisht i mbyllur mund të zgjidhet sipas sistemit.Ju lutemi përdorni një armë karburanti ose një makinë karburanti për të shtuar yndyrë në...

 • BTD-A2P4 (Pllakë metalike) Pompë e hollë lubrifikimi me vaj me ekran dixhital

  BTD-A2P4 (Pllakë metalike) Pompë e hollë lubrifikimi me vaj...

  Performanca dhe karakteristikat ●Sistemi është konfiguruar me 3 mënyra veprimi.Lubricating: kur ndizni, ekzekutoni kohën e lubrifikimit. (Njësia kohore e konvertueshme) Intermittent: ekzekutoni kohën me ndërprerje pasi të ketë përfunduar lubrifikimi.Kujtesa: në rast të ndezjes pas ndezjes, rifilloni kohën e ndërprerë jo të plotë.●Koha e lubrifikimit dhe koha me ndërprerje mund të rregullohen. (Funksioni i kyçjes së integruar, dhe koha e lubrifikimit dhe e ndërprerjes pas cilësimit është e kyçur).● I pajisur me lëng...

 • GTB-C2 pompë voluminoze elektrike për vajosje të yndyrës (pompë ingranazhesh, pompë yndyre kontrolli PLC)

  GTB-C2 Lubrifikim vëllimor me yndyrë elektrike p...

  GTB-C2 pompë voluminoze elektrike me yndyrë (pompë ingranazhesh, kontroll nga PLC e jashtme) përshkrimi i artikullit#: Figura e dimensionit të produktit: Performanca dhe karakteristikat: 1. Pajisur me çelësin e nivelit të lëngut dhe ndërprerësin e presionit (opsionale).Kur vëllimi ose presioni i vajit është i pamjaftueshëm, bipuesi lëshon tingull, dërgon alarmin dhe ofron një dalje jonormale të sinjalit.2. Drita treguese e panelit tregon fuqinë dhe gjendjen e lubrifikimit të kallëpit të injektimit të vajit.Sistemi është i pajisur me FEED k...

 • EVB-A Mikro pompa ftohjeje dhe lubrifikimi për sistemin e vajosjes së naftës dhe gazit

  EVB-A Pompa mikro ftohëse dhe lubrifikuese për o...

  Sistemi është i konfiguruar me valvul rregulluese presioni dhe valvul elektromagnetike për të kontrolluar me saktësi burimin e gazit dhe me lubrifikantin realizohet atomizimi i plotë, duke synuar uljen e humbjeve të veglave të thikës dhe efekte më të mira lubrifikuese ftohëse.A. Kontrolli me ekran dixhital: koha e lubrifikimit të ftohjes dhe koha e ndërprerë janë të rregullueshme.(Funksioni i çelësit të kyçjes ofrohet dhe lubrifikimi i kyçjes dhe koha e ndërprerë pas vendosjes) Mund të caktohet koha e sistemit, koha e lubrifikimit "LUB": ...

 • MTS-B Pompë ftohës me presion të lartë të tipit zhytës Pompë centrifugale vertikale me shumë shkallë

  Pompë ftohës me presion të lartë MTS-B e tipit zhytës...

  MTS-B Pompë ftohëse me presion të lartë të tipit zhytës MTS-B Pompë centrifugale vertikale shumëfazëshe Seria e pompave centrifugale vertikale me shumë faza MTS-B janë pompa të vogla centrifugale të zhytur me shumë faza (me vulë mekanike).Porta e thithjes së pompës është në drejtim boshtor dhe porta e shkarkimit është në drejtim radial.Pompa dhe motori janë projektuar në mënyrë koaksiale, dhe shtytësi është i instaluar në boshtin e zgjatur të motorit.Më sipër, pjesët kryesore lëvizëse janë bërë nga çelik inox.Seria MTS-B...

Na besoni, na zgjidhni

Rreth Nesh

Përshkrim i shkurtër:

BAOTN Intelligent Lubrication Technology (Dongguan) Co., Ltd. është zhvilluar në një nga prodhuesit kryesorë të makinerive të specializuar nësistemet e centralizuara të lubrifikimit.E themeluar në gusht 2006. Kompania i përmbahet qasjes strategjike se integriteti është themelor dhe cilësia fiton të ardhmen' Prodhon një shumëllojshmëri produktesh të pajisjeve lubrifikuese cilësore dhe të qëndrueshme, duke përfshirë vajin rezistent, vëllimor, qarkullues, tip sprucues, vaj progresiv të thatë dhe të hollë. produktet e lubrifikimit.

Merrni pjesë në aktivitetet e ekspozitës

NGJARJE DHE SHOKËT TREGTARE

 • Pompë elektrike për lubrifikimin e yndyrës

  Performanca dhe karakteristikat e pompave elektrike të lubrifikimit të yndyrës, pompave vëllimore të vajosjes me yndyrë dhe pompave me zhytje Pompat elektrike të lubrifikimit të yndyrës, pompat vëllimore të vajosjes së yndyrës dhe pompat me zhytje janë tre lloje të pajisjeve lubrifikuese që përdoren në industri të ndryshme për të lubrifikuar m...

 • Pompë automatike e lubrifikimit të pistonit

  Pompë automatike e lubrifikimit të pistonit: zgjidhje profesionale për lubrifikimin efikas të vajit Pompa automatike e lubrifikimit të pistonit është një zgjidhje inovative që revolucionon fushën e lubrifikimit të vajit.Me veçoritë e saj të avancuara dhe teknologjinë më të fundit, kjo pompë ofron kombinimin e përsosur...

 • Pompë lubrifikimi me yndyrë me presion të lartë

  Pompë lubrifikimi me yndyrë me presion të lartë: garantimi i funksionimit të qetë Pompat e vajosjes me presion të lartë janë pajisje moderne të dizajnuara për të ofruar lubrifikimin efikas dhe të besueshëm për një gamë të gjerë makinerish dhe pajisjesh industriale.Kjo pompë pistoni progresive ofron veçori të avancuara për...

 • EMO Hannover Innovate Manufacturing NE jemi

  BAOTN Intelligent Lubrication Technology (Dongguan) Co., Ltd. kohët e fundit mori pjesë në ekspozitën prestigjioze EMO 2023.Ngjarja u mbajt në Hannover, Gjermani dhe u përshëndet si një pikë referimi për zhvillimin e teknologjisë industriale globale.Kjo ekspozitë paraqet risitë më të fundit të...

 • Spërkatësi kontrollues përmirëson efikasitetin dhe cilësinë e përpunimit

  Spërkatësit e inspektimit: Përmirësojnë efikasitetin dhe cilësinë e përpunimit Në industritë ku saktësia dhe efikasiteti janë kritike, të kesh një sistem lubrifikimi të besueshëm dhe efikas është thelbësor.Spërkatësi kontrollues është një produkt revolucionar që kombinon funksionet e një sistemi lubrifikimi me spërkatje dhe një mikrofon...