Me porosi
Shtëpi » Shërbimi » Me porosi
Shërbimi
BAOTN LUBRICATION: Ofroni sisteme dhe shërbime të shkëlqyera lubrifikimi
BAOTN ofron shërbime gjithëpërfshirëse të para-shitjes, në shitje dhe pas shitjes.BAOTN i është përmbajtur gjithmonë misionit të 'përqendrimit në uljen e fërkimit dhe rritjen e efikasitetit, arritjen e konkurrencës bazë të klientit'.Ajo është zhvilluar në një nga kompanitë e njohura në Kinë që ofron sisteme dhe shërbime lubrifikimi të klasit të parë.
 
Shërbimet para shitjes
Shërbimet e para-shitjes përfshijnë konsultimin dhe rekomandimin e produktit, duke ndihmuar klientët të bëjnë zgjedhje të informuara bazuar në nevojat e tyre specifike.Ekipi ynë i ditur i shitjeve është gjithmonë i gatshëm të ndihmojë dhe t'i përgjigjet çdo pyetjeje.
Shërbimet në shitje
Shërbimet në shitje përfshijnë përpunim efikas të porosive, dorëzim në kohë dhe udhëzime profesionale të instalimit.Ne përpiqemi të ofrojmë një proces blerjeje pa probleme për klientët tanë.


Shërbimet pas shitjes
Shërbimet pas shitjes përfshijnë garancinë e produktit, mbështetjen e instalimit dhe trajtimin e reagimeve të klientit.Ne jemi të përkushtuar për të zgjidhur çdo çështje ose shqetësim që mund të lindë pas blerjes.

Lidhjet e Shpejta

Na kontaktoni

 Tel: +86-768-88697068 
 Telefoni: +86-18822972886 
 Email: 6687@baotn.com 
 Shto: Ndërtesa nr 40-3, Rruga Nanshan, Songshan Lake Park City Dongguan, Provinca Guangdong, Kinë
E drejta e autorit © 2024 BAOTN Intelligent Lubrication Technology (Dongguan) Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara.| Harta e faqes | Politika e privatësisë