News parusahaan

  • fitur lubrication pompa urang jeung tujuan pamakéan

    fitur lubrication pompa urang jeung tujuan pamakéan

    I. Lubrication pump features ① Without PLC, it is controlled by machine tool PLC; ② With digital display or PLC [Flexible adjustment of oil pump working time (1 ~ 999s) and intermittent time (1 ~ 999m)]; equipped with liquid level switch, low oil level reminder; with pressure relief device. 2.In...
    Maca deui
  • Dina bulan Agustus 2019, parusahaan urang dikelompokeun staf pikeun ilubiung dina kagiatan bor seuneu

    Dina bulan Agustus 2019, parusahaan urang dikelompokeun staf pikeun ilubiung dina kagiatan bor seuneu

    Salaku nyebutkeun nu mana, seuneu téh kejam. Hiji patandingan kurban, a butt roko anu teu acan dipareuman, upami urang buang eta madhab, lajeng bakal aya troubles sajajalan, sarta leuwih bisa mawa bencana. Urang kudu miara, nyaho, rojongan tur ngiringan dina karya seuneu. Ngan hayu urang gawé bareng jeung com ...
    Maca deui
  • latihan tim BAOTN jeung pariwisata

    latihan tim BAOTN jeung pariwisata

    Salaku nyebutkeun nu mana, awak ibukota revolusi. Lamun hiji hayang ngalakukeun hiji hal, kudu mibanda loba qualities, tapi kabeh ieu kudu dumasar kana prasarat a: mun boga awak cageur. Dina waktu nu sarua, guna hadé nguatkeun komunikasi antara pagawé anyar jeung heubeul, hayu n ...
    Maca deui