sistem lubricating minyak jeung gas

Tinjauan sistem pelumasan minyak sareng gas

Sistem pelumasan minyak sareng gas utamina diwangun ku pompa pelumasan listrik,

mixer minyak sareng gas, komponén pangolahan pneumatik sareng komponén kontrol.

Sistem pelumasan minyak sareng gas mangrupikeun cairan dua fase gas-cair.

Cocog jeung spindles speed tinggi atawa lubrication minyak jeung gas lianna.


waktos pos: Nov-22-2021