wartos

  • Sistim lubricating nyemprot

    Kinerja sareng ciri Produkna kedah dioperasikeun ku prinsip nyeuseup diri vakum, sareng cairanana diatomkeun ngalangkungan nozzle sareng hawa dugi ka nyemprot kana potongan kerja, alat atanapi bantalan sareng titik pelumas anu sanés. Pangaruh cooling anu alus teuing, sarta lubrication nyadiakeun ...
    Maca deui
  • sistem lubricating minyak jeung gas

    Tinjauan sistem pelumasan minyak sareng gas Sistem pelumasan minyak sareng gas utamina diwangun ku pompa pelumasan listrik, mixer minyak sareng gas, komponén pangolahan pneumatik sareng komponén kontrol. Sistem pelumasan minyak sareng gas mangrupikeun cairan dua fase gas-cair. Cocog pikeun hi...
    Maca deui
  • Sistim lubricating gajih terpusat kutang

    Katerangan ngeunaan sistem pelumasan gajih terpusat kutang Sistem pelumasan gajih terpusat Progresif diwangun ku saringan oli, pompa pelumasan gajih (atanapi pompa pelumasan gajih kutang), distributor kutang, pas tambaga, pipah, jsb. Sistem fe...
    Maca deui
  • Sistem pelumas gajih terpusat volumetrik

    Katerangan ngeunaan sistem pelumasan gajih terpusat volumetrik Sistem pelumasan gajih volumetrik dilumasi ku saringan minyak gajih, pompa minyak pamindahan positip, langsung ngalangkungan minyak, pompa minyak pamindahan positip, langsung ngalangkungan minyak, distributor minyak pamindahan positip, co...
    Maca deui
  • Katerangan ngeunaan risistance-tipe terpusat pompa lubricating minyak ipis jeung tampilan digital

    Kinerja sareng ciri 1, Sistem dikonpigurasi sareng 3 modeu aksi a,; Pelumasan: nalika dihurungkeun, laksanakeun waktos pelumasan b, Intermittent: ngalaksanakeun waktos intermiten saatos pelumasan parantos réngsé (waktos dugi ka tiasa dirobih) c, Mémori: upami kakuatan hurung. saatos pareum, neruskeun teu lengkep...
    Maca deui
  • Katerangan ngeunaan risistance-tipe terpusat Sistim lubricating minyak ipis

    Sistim lubricating risistance-tipe diwangun ku injector minyak, saringan, BB / VB / BE / BA sarta ngaliwatan-tipe block distribution minyak lianna, gabungan sabanding, gabungan tambaga jeung pipa minyak etc.Based on volume minyak béda tina titik lubricating, sambungan proporsional tina spésifikasi anu béda dipilih ...
    Maca deui
  • Pompa pelumasan gajih volumetrik (tipe terintegrasi)

    Kinerja sareng ciri 1, Daur tugas pompa lubrication tiasa dikontrol ku PLC utama atanapi pengendali anu misah. 2, Diwangun-di alat relief tekanan klep solenoid, sistem otomatis ngaleupaskeun tekanan gancang nalika pompa lubrication eureun ngajalankeun. 3, Klep knalpot arr...
    Maca deui
  • kinerja pompa lubrication leungeun-dioperasikeun jeung ciri

    Pompa pelumasan minyak ipis manual (pompa piston) Kinerja sareng ciri Volume leutik, instalasi gampang sareng panggunaan anu gampang. Pariksa alat dipaké pikeun nyegah balik flow.it lumaku pikeun situs jeung sarat non-rigorous jeung mesin jeung sistem lubrication basajan.produk minyak visc...
    Maca deui
  • Distribusi minyak ipis decompression diitung

    Alesan distributor 1, Pelumas dikirimkeun ti injector minyak mimiti ngajalankeun sanajan klep payung dina distributor 2, Lamun klep payung nutup liang outlet minyak, tekanan minyak maksakeun blok gudang minyak nungkulan gaya spring jeung nurunkeun handap, jeung rongga oli mimiti nyimpen ...
    Maca deui
  • naon katerangan ngeunaan sistem pelumasan minyak ipis terpusat volumetrik

    Sistem pelumas volumetrik diwangun ku pompa pelumas volumetrik sareng saringan minyak, ngalangkungan blok distribusi minyak, distributor volumetrik, gabungan tambaga sareng pipa minyak jsb. t...
    Maca deui
  • BAOTN lubrication pompa promosi badag

    Promosi Pompa Lubrication 618BAOTN sacara éksklusif manjakan palanggan anyar Mangpaat ekslusif kanggo anjeun di dieu Janten anggota BAOTN, urang bakal ngagaduhan kado ekslusif pikeun masihan Kontak BAOTN gancang baotn.en.alibaba.com Aya layanan palanggan khusus 1 ka 1 jasa
    Maca deui
  • Laporan Kuartal Pertama BAOTN 2021

    Dina kuartal kahiji taun ieu, jualan urang jeung paménta pasar duanana tumuwuh kuat Sanajan inflasi ongkos na Nilai tukeur geus miboga éfék ngarugikeun tangtu dina kinerja, urang tetep ngajaga kauntungan operasi disaluyukeun ajeg Penjualan organik ngaronjat ku 5%, sarta jualan net éta. RMB 50 juta. Sta...
    Maca deui