Kompania News

 • Karakteristika lubrifikim pompë dhe qëllimi i përdorimit të

  Karakteristika lubrifikim pompë dhe qëllimi i përdorimit të

  I. Lubrication pump features ① Without PLC, it is controlled by machine tool PLC; ② With digital display or PLC [Flexible adjustment of oil pump working time (1 ~ 999s) and intermittent time (1 ~ 999m)]; equipped with liquid level switch, low oil level reminder; with pressure relief device. 2.In...
  Lexo më shumë
 • Në gusht 2019, kompania jonë e organizuar stafin për të marrë pjesë në aktivitete stërvitje zjarri

  Në gusht 2019, kompania jonë e organizuar stafin për të marrë pjesë në aktivitete stërvitje zjarri

  Siç shkon duke thënë, zjarri është i pamëshirshëm. Një ndeshje djegur, një bisht cigareje që nuk është shuar, në qoftë se ne e hedhin atë kudo, atëherë do të ketë problemet e pafund, dhe më shumë mund të sjellë fatkeqësitë. Ne duhet të kujdesemi, e di, mbështetje dhe të marrin pjesë në punën e zjarrit. Vetëm le të punojmë së bashku për të com ...
  Lexo më shumë
 • Trajnimi i ekipit BAOTN dhe turizmi

  Trajnimi i ekipit BAOTN dhe turizmi

  Siç shkon duke thënë, trupi është kryeqyteti i revolucionit. Nëse dikush dëshiron të bëjë diçka, ajo duhet të ketë shumë cilësi, por e gjithë kjo duhet të bazohet në një kusht: që të ketë një trup të shëndetshëm. Në të njëjtën kohë, në mënyrë që të forcohet më mirë komunikimin mes punonjësve të rinj dhe të vjetër, le të n ...
  Lexo më shumë