Sistemi progresiv i lubrifikimit të yndyrës i centralizuar

Përshkrimi i sistemit progresiv të lubrifikimit të yndyrës së centralizuar

Sistemi progresiv i lubrifikimit të yndyrës së centralizuar përbëhet nga filtri i vajit, pompa e vajosjes së yndyrës rezistente (ose pompa e lubrifikimit të yndyrës së tipit progresiv), distributori progresiv, montimi i bakrit, tubi, etj.

 

Karakteristikat e sistemit

1, sistemi detyron injektimin e vajit në çdo pikë lubrifikuese.

2, Vaji furnizohet me saktësi dhe sasia e vajit të nxjerrë është konstante.

e cila nuk ndryshohet në varësi të viskozitetit dhe temperaturës së vajit.

3, Ndërprerësi i testimit të ciklit mund të monitorojë sistemin e lubrifikimit jashtë rrjedhës, jashtë presionit, bllokimit

dhe ngjitja etj.

4,Kur dalja e vajit e ndonjë distributori të sistemit nuk funksionon, cikli i furnizimit me vaj të sistemit

mund të jetë faji.


Koha e postimit: Tetor-27-2021