Lajme

 • Sistemi i lubrifikimit me spërkatje

  Performanca dhe karakteristikat Produkti duhet të operohet me parimin e vetëthithjes me vakum, dhe lëngu atomizohet nëpërmjet grykës dhe ajrit derisa të spërkatet mbi pjesët e punës, veglat ose kushinetat dhe pikat e tjera lubrifikuese. Efektet e ftohjes janë të shkëlqyera, dhe lubrifikimi ofrohet...
  Lexo më shumë
 • sistem lubrifikues me vaj dhe gaz

  Pasqyrë e përgjithshme e sistemit të vajosjes së vajit dhe gazit Sistemi i vajosjes dhe vajosjes së gazit përbëhet kryesisht nga një pompë vajosjeje elektrike, një përzierës vaji dhe gazi, një komponent përpunimi pneumatik dhe një komponent kontrolli. Sistemi i vajosjes së naftës dhe gazit është një lëng tipik dyfazor me gaz-lëng. E pershtatshme per pershendetje...
  Lexo më shumë
 • Sistemi progresiv i lubrifikimit të yndyrës së centralizuar

  Përshkrimi i sistemit të lubrifikimit të yndyrës së centralizuar progresiv Sistemi i lubrifikimit të yndyrës së centralizuar progresiv përbëhet nga filtri i vajit, pompa e lubrifikimit të yndyrës rezistente (ose pompa e lubrifikimit të yndyrës së tipit progresiv), distributori progresiv, montimi i bakrit, tubi, etj. Shpenzimet e sistemit...
  Lexo më shumë
 • Sistemi vëllimor i lubrifikimit të yndyrës së centralizuar

  Përshkrimi i sistemit të lubrifikimit të yndyrës të centralizuar volumetrik Sistemi i lubrifikimit vëllimor të yndyrës lubrifikohet nga filtri i vajit të yndyrës, pompa e vajit me zhvendosje pozitive, direkt përmes vajit, pompa e vajit me zhvendosje pozitive, direkt përmes vajit, shpërndarësi i vajit me zhvendosje pozitive, bashkë...
  Lexo më shumë
 • Përshkrimi i pompës lubrifikuese të centralizuar të vajit të hollë të tipit risistance me ekran dixhital

  Performanca dhe karakteristikat 1, Sistemi është i konfiguruar me 3 mënyra veprimi a,;Lubricimi :kur ndizet,ekzekutoni kohën e lubrifikimit b,Me ndërprerje:ekzekutoni kohën me ndërprerje pasi lubrifikimi është i plotë (koha deri në konvertim) c,Kujtesa:në rast ndezjeje pas fikjes, rifilloni i paplotë...
  Lexo më shumë
 • Përshkrimi i sistemit të centralizuar të lubrifikimit të vajit të hollë të tipit risistance

  Sistemi i lubrifikimit të tipit ngritës përbëhet nga injektor vaji, filtri, BB/VB/BE/BA dhe bllok të tjerë të shpërndarjes së vajit të tipit, bashkim proporcional, nyje bakri dhe tub vaji etj. Bazuar në vëllimin e ndryshëm të vajit të pikave lubrifikuese, nyjet proporcionale të specifikimeve të ndryshme zgjidhen...
  Lexo më shumë
 • Pompë voluminoze e yndyrës (lloji i integruar)

  Performanca dhe karakteristikat 1, Cikli i punës së pompës së lubrifikimit mund të kontrollohet nga PLC kryesore ose një kontrollues i veçantë. 2, Pajisja e integruar për lehtësimin e presionit të valvulës solenoid, sistemi automatikisht lëshon presionin shpejt kur pompa e vajosjes ndalon së funksionuari. 3, Një valvul shkarkimi i vendosur ...
  Lexo më shumë
 • Performanca dhe karakteristikat e pompës lubrifikuese të operuar me dorë

  Pompë vajosje e hollë manuale e vajit (pompë pistoni) Performanca dhe karakteristikat Vëllim i vogël, instalim i lehtë dhe përdorim i përshtatshëm. Pajisja e kontrollit përdoret për të parandaluar rrjedhjen e pasme. është e aplikueshme për vende me kërkesa jo rigoroze dhe makineri me sistem të thjeshtë vajosjeje.produkt vaji visc...
  Lexo më shumë
 • Shpërndarja sasiore e vajit të hollë të dekompresionit

  Arsyetimi i shpërndarësit 1, Lubrifikanti i dorëzuar nga injektori i vajit fillon të lëvizë përmes valvulës së ombrellës në shpërndarësin 2, kur valvula e ombrellës mbyll vrimën e daljes së vajit, presioni i vajit detyron bllokun e depozitimit të vajit të kapërcejë forcën e pranverës dhe të ulet poshtë, dhe zgavra e vajit fillon të ruhet ...
  Lexo më shumë
 • cili është përshkrimi i sistemit të lubrifikimit të vajit të hollë të centralizuar vëllimor

  Sistemi i lubrifikimit volumetrik përbëhet nga pompa lubrifikuese vëllimore dhe filtri i vajit, përmes bllokut të shpërndarjes së vajit, shpërndarësit vëllimor, bashkimit të bakrit dhe tubacionit të vajit, etj. t...
  Lexo më shumë
 • Pompë lubrifikuese BAOTN promovim i madh

  Promovimi i pompës lubrifikuese 618BAOTN përkëdhel ekskluzivisht klientët e rinj Përfitime ekskluzive për ju jeni këtu Bëhuni anëtar i BAOTN, ne do të kemi dhurata ekskluzive për t'i dhuruar.
  Lexo më shumë
 • Raporti i tremujorit të parë BAOTN 2021

  Në tremujorin e parë të këtij viti, shitjet tona dhe kërkesa e tregut u rritën fuqishëm edhe pse inflacioni i kostos dhe kursi i këmbimit kanë patur një efekt të caktuar negativ në performancë, ne vazhdojmë të ruajmë një fitim operativ të rregulluar të qëndrueshëm Shitjet organike u rritën me 5%, dhe shitjet neto u 50 milionë RMB. Sta...
  Lexo më shumë