Procesi i zhvillimit

2006

U themelua Departamenti i Shitjeve të Makinerisë Chang'an Baoteng të Dongguan Cily dhe filloi të shiste në mënyrë profesionale pajisjen e furnizimit me vaj lubrifikues mekanik në bashkëpunim me një prodhues të famshëm lubrifikues në Tajvan.

2007

Departamenti i R&D u themelua për të studiuar produktet e serisë së pajisjeve lubrifikante të centralizuara dhe marka tregtare "BAOTN" u regjistrua në Kinën kontinentale.

2008

Është marrë patenta e përdorimit të injektorit të vajit dhe është marrë patenta e pamjes.

2009

Për Projektin ishin bërë arritje skenike.dhe u krijua baza e parë e prodhimit në Kinën kontinentale.Kompania u riemërua si Dongguan Baoteng Machinery Co., Ltd., dhe seritë e produkteve të "BAOTN" u vunë në prodhim.

2010

Për shkak të nevojave të zhvillimit të biznesit.Zyra Tianjin u krijua.Marka tregtare kineze "Baoteng" u regjistrua

2011

Është marrë modeli i përdorshëm i spërkatësit.spërkatësi BPV u lançua me sukses dhe ndërmarrjes iu dha titulli "Staff's Satisfied Enterprise".

2012

Produktet e serisë “Baoteng” fituan sukses të madh që kur janë lançuar në treg.Produktet u besuan mirë dhe u pranuan nga konsumatorët, gjë që e motivoi Kompaninë të zgjeronte tregun në territorin e Kinës dhe u krijua Zyra Shenyang.

2013

Produktet kanë marrë certifikatën CE dhe u bënë ndërmarrja anëtare e ndërmarrjes Dongg uan të Shoqatës së Industrisë së Mjeteve të Pajisjeve dhe Makinerisë, anëtare e Komitetit Profesional Industrial të Makinerive të Shoqatës së Industrisë së Mjeteve të Makinerisë Shenzhen dhe njësia anëtare e Shoqatës së Industrisë së Makinerive të qytetit Dongguan.

2014

Zyra Kunshan e Provincës Jiangsu u krijua për të zgjeruar tregun e Kinës Lindore.

2015

Zyra Xian e Provincës Shanxi u krijua për të zgjeruar tregun e Kinës veriperëndimore.

2016

Zyra Jinan e Provincës Shandong.

2017

Marrë patentë për pompën e vajosjes së yndyrës BDGS/BDG.

2018

Bëhuni një "ndërmarrje e teknologjisë së lartë" dhe kaloi IS9001-2015.

2019

Krijoi Divizionin e Sistemit të Grease.

2020

Për të sqaruar strategjinë e zhvillimit të kompanisë, kompania ndryshoi emrin e saj në “Proton Intelligent Lubrication Technology
(Dongguan) Co., Ltd. dhe u zhvendos në Songshan Lake Park, një zonë kombëtare e zhvillimit të teknologjisë së lartë, ngjitur me Huawei

2021

U krijua Fabrika e Kinës Lindore.

2022

U krijua laboratori Tribology Intelligent Lubrication L.