certifikatë

777

furnizuesi i shkëlqyer i 2016/2017

捐赠证书2

Donation Certificate (Completion of Changkang Primary School in Xiangyin County)

6

ndërmarrje Guangdong Provinca e respektuar kontratën dhe vlerësimin e kreditit

High-tech Enterprise Certificate

CE Certificate

ISO 9001: 2015