Вести

 • Проверете го распрскувачот за подобрување на ефикасноста и квалитетот на обработката

  Инспекциски распрскувачи: Подобрување на ефикасноста и квалитетот на обработката Во индустриите каде што прецизноста и ефикасноста се клучни, од суштинско значење е да се има сигурен и ефикасен систем за подмачкување.Проверениот распрскувач е револуционерен производ кој ги комбинира функциите на систем за подмачкување со прскање и микрофон...
  Прочитај повеќе
 • Рачна пумпа за маснотии Волуметриска пумпа за подмачкување маснотии (пумпа со клип)

  Перформанси и карактеристики Блокот за притискање на маслото е усвоен за вшмукување масло во вакуум, работата е едноставна и удобна, а вентилот за прилагодување се користи за да се спречи прекумерен притисок на пумпата за подмачкување.Обезбеден е рачен вентил под притисок.Кога притисокот ќе го достигне мерачот...
  Прочитај повеќе
 • Прскалка за тип EVJ Check

  Перформанси и карактеристики: Производот треба да се работи со принципот на вакуумско самовшмукување, а течноста се атомизира преку млазницата и воздухот до прскање на работните парчиња, алатите или лежиштата и другите точки за подмачкување.Ефектите на ладење се одлични, а подмачкувањето е ...
  Прочитај повеќе
 • Централизиран систем за подмачкување со тенко масло од типот на отпор

  Системот за отпорно подмачкување е составен од отпорен филтер за машина за подмачкување, BSD/BSE/BSA/CZB и други блокови за дистрибуција на масло директно, пропорционални споеви со различни спецификации може да се изберат според количината на масло што е потребно за секоја точка за подмачкување и подмачкување ...
  Прочитај повеќе
 • ETC Систем за ладење за подмачкување со масло и гас

  Перформанси и карактеристики 1,Микро и континуирано снабдување со масло може да воспостави стабилен филм за масло 2,Системот има дигитален дисплеј за прикажување на работниот статус 3,Опремен со прекинувач за аларм за ниско ниво на масло за реализација на аларм за ниско ниво на течност 4,Системот е опремен со воздушен притисок и притисок на масло...
  Прочитај повеќе
 • Карактеристики на вертикална повеќестепена центрифугална пумпа

  Карактеристики на производот Прекрасен изглед, тивко работење, силна моќност, висока ефикасност, заштеда на енергија Опсег на примена Машински центар, индустриско чистење, електрична искра, CNC струг, систем за филтрирање, мелница, систем за ладење Медиум за пренесување Погоден за тенок, чист, некорозивен, не -експлозивна, цврста партичка...
  Прочитај повеќе
 • Честитки до BAOTN за неговиот целосен успех во CHINAPLAS и CIMT!

  Честитки до BAOTN за неговиот целосен успех во CHINAPLAS и CIMT!Двата настани беа многу очекувани од инсајдерите во индустријата, со силна посетеност.На изложбата CHINAPLAS, врвната паметна пумпа за подмачкување на BAOTN беше една од главните моменти.Оваа иновативна машина е дизајнирана да...
  Прочитај повеќе
 • Автоматски централен систем за подмачкување

  BAOTN Intelligent Lubrication Technology (Dongguan) Co., Ltd со гордост ја претставува нашата најнова иновација во технологијата за автоматско централно подмачкување.Нашите автоматски централни системи за подмачкување се совршено решение за бизниси кои сакаат да го поедностават процесот на подмачкување и да ја зголемат ефикасноста...
  Прочитај повеќе
 • Вертикална повеќестепена гентрифугална серија на пумпи

  Сериите на повеќестепени центрифугални пумпи се мали повеќестепени потопени центрифугални пумпи (со механичка заптивка).Приклучокот за вшмукување на пумпата е во аксијална положба, а отворот за испуштање е во радијална насока.Пумпата и моторот се дизајнирани коаксијално, а работното коло е инсталирано на продолжениот ш...
  Прочитај повеќе
 • Преглед на системот за подмачкување пумпа за масло/пумпа за вода

  Системот за подмачкување пумпа за машинско масло/пумпа за вода се состои од главниот мотор и различни типови пумпи (на пр. работна пумпа, циклоидна пумпа и регулатор на притисок. Погоден е за сечење и ладење на подмачкување на различна опрема за обработка, како што се стругови, фреза и обработка центри.
  Прочитај повеќе
 • Пневматска пумпа за подмачкување со тенко масло

  Перформанси и карактеристики Се напојува со компримиран воздух.Електромагнетниот вентил се контролира од страна на домаќинот PLC или контролорот на пумпата за масло за да се одреди циклусот на снабдување со масло на системот за подмачкување.Електромагнетниот вентил е електрифициран за да ја контролира пневматската пумпа, а времето на електрификација на...
  Прочитај повеќе
 • Микро пумпи за ладење и подмачкување

  Перформанси и карактеристики: Системот е конфигуриран со вентил за прилагодување на притисокот и електромагнетен вентил за прецизно контролирање на изворот на гас, а со лубрикантот се реализира целосна атомизација, со цел да се намалат загубите на алати со нож и подобри ефекти за подмачкување на ладење.А.Контрола со ...
  Прочитај повеќе
123456Следно >>> Страница 1/7