ОБЕЗБЕДУВАМЕ ВИСОКОКВАЛИТЕТНА ОПРЕМА

ОПРЕМА ЗА ПОДМАЧУВАЊЕ

 • Автоматски електричен систем за подмачкување со маснотии за големи машини и багери

  Автоматско електрично прогресивно подмачкување со маснотии Pu...

  Перформанси и карактеристики 1, Работниот циклус на пумпата за подмачкување може да се контролира од главниот PLC или посебен контролер.2,Опремен со уред со вентил за регулирање на притисокот, работниот притисок на пумпата за подмачкување може да се постави независно за да се обезбеди безбедно работење.3, Обезбеден е распоред на издувниот вентил за да се елиминира подмачкувањето на воздухот во комората на пумпата и да се осигура дека пумпата за подмачкување непречено го испушта маслото.4, За предаватели со ниско ниво на масло, вообичаено отворени или ...

 • Пумпа за принудно потопување за машини за алати

  Пумпа за принудно потопување за машини за алати

  Перформанси и карактеристики Пумпата за присилно потопување во вода главно се користи за пренесување на течност за сечење на машини за алати и други системи за чистење и филтрирање.Апликацијата вклучува течност, низок вискозитет и лубрикант.

 • Ладење Ладење на системот за подмачкување со прскање

  Ладење Ладење на системот за подмачкување со прскање

  Перформанси и карактеристики: Производот треба да се работи со принципот на вакуумско самовшмукување, а течноста се атомизира преку млазницата и воздухот до прскање на работните парчиња, алатите или лежиштата и другите точки за подмачкување.Ефектите на ладење се одлични, а подмачкувањето е обезбедено;како и отстранување на отпадоци, чистење и други функции се користат за зголемување на ефикасноста на производството и подобрување на квалитетот на обработката и намалување на загубите на машински алати.Изладете се при обработката...

 • Пумпа за маснотии за подмачкување со висок притисок

  Пумпа за маснотии за подмачкување со висок притисок

  Перформанси и карактеристики Работниот циклус на пумпата за подмачкување може да се контролира од страна на домаќин PLC или независен контролер.Опремен е со уред со вентил за регулирање на притисокот, кој може самостојно да го постави работниот притисок на пумпата за подмачкување за да ја обезбеди нејзината безбедност при работа.Опремен со предавател за ниско ниво на масло, вообичаено отворен контакт или нормално затворен контакт може да се избере според системот.Ве молиме користете пиштол за полнење гориво или машина за полнење гориво за да додадете маст на ...

 • BTD-A2P4 (Метална плоча) Пумпа за подмачкување со тенка масло со дигитален дисплеј

  BTD-A2P4 (Метална плоча) Пумпа за подмачкување тенко масло...

  Перформанси и карактеристики lСистемот е конфигуриран со 3 режими на дејствување.Подмачкување: при вклучување, извршете го тајмингот за подмачкување. (Временска единица конвертибилна) Интермитентно: извршете интермитентно тајмирање откако ќе заврши подмачкувањето.Меморија: во случај на вклучување по вклучувањето, продолжете со нецелосно интермитентно време.lМоже да се прилагодат времето на подмачкување и периодичното време. (Вградената функција за заклучување, а времето за подмачкување и испрекинато по поставувањето е заклучено).● Обезбедени со течни...

 • GTB-C2 волуметриска електрична пумпа за подмачкување маснотии (пумпа за пренос, контролна пумпа за маснотии со PLC)

  GTB-C2 волуметриско електрично подмачкување со маснотии стр...

  GTB-C2 волуметриска електрична пумпа за подмачкување маснотии (пумпа за пренос, контрола со надворешен PLC) нарачка # опис: Слика на димензија на производот: Перформанси и карактеристики: 1. Обезбеден со прекинувач за ниво на течност и прекинувач за притисок (опционално).Кога јачината на звукот или притисокот на маслото се недоволни, биперот испушта звук, испраќа аларм и нуди ненормален излез на сигналот.2. Показното светло на панелот покажува моќност и статус на подмачкување на калапот за вбризгување масло.Системот е обезбеден со FEED к...

 • EVB-A Микро пумпи за ладење и подмачкување за систем за подмачкување масло и гас

  EVB-A Микро пумпи за ладење и подмачкување за...

  Системот е конфигуриран со вентил за прилагодување на притисокот и електромагнетен вентил за прецизно контролирање на изворот на гас, а целосната атомизација се реализира со лубрикантот, со цел да се намалат загубите на алатките со нож и да се подобрат ефектите на подмачкување при ладење.A.Контрола со дигитален дисплеј: времето на подмачкување на ладење и временските периоди се прилагодливи.(Функцијата на клучот за заклучување е обезбедена, и заклучување на подмачкување и периодично време по поставувањето) Времето на системот може да се постави, времето на подмачкување „LUB“: ...

 • MTS-B Пумпа за течноста за ладење со висок притисок со потопување Вертикална повеќестепена центрифугална пумпа

  MTS-B Пумпа за течноста за ладење со висок притисок со потопување...

  MTS-B Пумпа за течноста за ладење со висок притисок од потопување MTS-B Вертикална повеќестепена центрифугална пумпа MTS-B Серијата вертикални повеќестепени центрифугални пумпи се мали повеќестепени потопени центрифугални пумпи (со механичка заптивка).Приклучокот за вшмукување на пумпата е во аксијален правец, а отворот за испуштање е во радијална насока.Пумпата и моторот се коаксијално дизајнирани, а работното коло е инсталирано на продолженото вратило на моторот.Погоре, главните подвижни делови се направени од нерѓосувачки челик.MTS-B серијата...

Верувајте ни, изберете нè

За нас

Краток опис:

BAOTN Intelligent Lubrication Technology (Dongguan) Co., Ltd. се разви во еден од водечките производители на машини специјализиран зацентрализирани системи за подмачкување.Основана во август 2006 година. Компанијата се придржува до стратешкиот пристап дека интегритетот е фундаментален и квалитетот ја победува иднината' Таа произведува различни квалитетни и стабилни производи за уреди за подмачкување, вклучувајќи отпорни, волуметриски, циркулативни, типови на прскање, прогресивно суво и тенко масло производи за подмачкување.

Учествувајте во изложбените активности

НАСТАНИ И ТРГОВСКИ САМИ

 • Електрична пумпа за подмачкување маснотии

  Перформанси и карактеристики на електричните пумпи за подмачкување маснотии, волуметриски пумпи за подмачкување маснотии и пумпи со клип Електричните пумпи за подмачкување маснотии, волуметриски пумпи за подмачкување со маснотии и пумпи со клип се три вида опрема за подмачкување што се користи во различни индустрии за подмачкување на м...

 • Автоматска пумпа за подмачкување на клипот

  Автоматска пумпа за подмачкување на клипот: професионално решение за ефикасно подмачкување на маслото Автоматската пумпа за подмачкување на клипот е иновативно решение што го револуционизира полето на подмачкување масло.Со своите напредни карактеристики и врвна технологија, оваа пумпа обезбедува совршена комбинација...

 • Пумпа за подмачкување со маснотии под висок притисок

  Пумпа за подмачкување со маснотии под висок притисок: обезбедување непречено функционирање Пумпите за подмачкување со маснотии со висок притисок се најсовремена опрема дизајнирана да обезбеди ефикасно, сигурно подмачкување на широк опсег на индустриски машини и опрема.Оваа прогресивна клипна пумпа нуди напредни функции за...

 • ЕМО Хановер го иновира производството НИЕ сме

  BAOTN Интелигентна технологија за подмачкување (Dongguan) Co., Ltd неодамна учествуваше на престижната изложба EMO 2023 година.Настанот се одржа во Хановер, Германија и беше поздравен како репер за глобалниот развој на индустриската технологија.Оваа изложба ги прикажува најсовремените иновации на...

 • Проверениот распрскувач ја подобрува ефикасноста и квалитетот на обработката

  Инспекциски распрскувачи: Подобрување на ефикасноста и квалитетот на обработката Во индустриите каде што прецизноста и ефикасноста се клучни, од суштинско значење е да се има сигурен и ефикасен систем за подмачкување.Проверениот распрскувач е револуционерен производ кој ги комбинира функциите на системот за подмачкување со прскање и микрофонот...