Kabar

  • Cara manufaktur sistem pelumasan terpusat kanggo mesin konstruksi

    Navigasi: Teknologi X > paten paling anyar > komponen lan komponen teknik; insulasi panas; Teknologi manufaktur lan aplikasi piranti pengikat Jeneng paten: metode manufaktur sistem pelumasan terpusat kanggo mesin konstruksi Penemuan kasebut ana gandhengane karo sistem pelumasan ...
    Waca liyane
  • Sistem pelumasan terpusat kanggo peralatan mekanik

    Sistem pelumasan terpusat saka peralatan mekanik dirancang khusus miturut karakteristik peralatan mekanik. Ana papat jinis: sistem pelumasan terpusat progresif, sistem pelumasan terpusat volumetrik, sistem pelumasan terpusat tahan lan lenga ...
    Waca liyane
  • Sistem pelumas penyemprotan

    Kinerja lan karakteristik Produk kasebut kudu dioperasikake kanthi prinsip nyedhot vakum, lan cairan kasebut diatomisasi liwat nozzle lan udhara nganti nyemprotake menyang potongan, alat utawa bantalan lan titik pelumas liyane. Efek cooling apik banget, lan lubrication nyedhiyakake ...
    Waca liyane
  • sistem lubricating lenga lan gas

    Ringkesan sistem pelumasan lenga lan gas Sistem pelumasan lenga lan gas utamane dumadi saka pompa pelumasan listrik, mixer lenga lan gas, komponen pangolahan pneumatik lan komponen kontrol. Sistem pelumasan lenga lan gas minangka cairan rong fase gas-cair sing khas. Cocok kanggo...
    Waca liyane
  • Sistem pelumas pelumas terpusat progresif

    Katrangan sistem pelumasan pelumas terpusat progresif Sistem pelumasan pelumas terpusat progresif kasusun saka filter oli, pompa pelumas pelumas tahan (utawa pompa pelumas pelumas progresif), distributor progresif, fitting tembaga, pipa, lsp. Sistem fe...
    Waca liyane
  • Sistem pelumas pelumas terpusat volumetrik

    Katrangan babagan sistem pelumasan pelumas terpusat volumetrik Sistem pelumasan pelumas volumetrik dilumuri nganggo panyaring minyak pelumas, pompa minyak pamindahan positif, langsung liwat lenga, pompa minyak pamindahan positif, langsung liwat lenga, distributor minyak pamindahan positif, co...
    Waca liyane
  • Katrangan babagan pompa pelumas minyak tipis terpusat risistance kanthi tampilan digital

    Kinerja lan karakteristik 1,Sistem dikonfigurasi nganggo 3 mode aksi a,;Lubricating : nalika diuripake, nglakokake wektu pelumasan b, Intermiten: nglakokake wektu intermiten sawise lubricating rampung (wektu nganti bisa diowahi) c, Memori: yen daya urip sawise dipateni, nerusake ora rampung ...
    Waca liyane
  • Katrangan babagan sistem pelumas minyak tipis terpusat tipe risistance

    Sistem pelumas risistance-jinis kasusun saka injektor lenga, saringan, BB / VB / BE / BA lan blok distribusi minyak liwat-jinis liyane, gabungan proporsional, pipa tembaga lan pipa minyak dll. sambungan proporsional saka spesifikasi sing beda dipilih ...
    Waca liyane
  • Pompa pelumas pelumas volumetrik (tipe terintegrasi)

    Kinerja lan karakteristik 1, Siklus tugas pompa lubrication bisa dikontrol dening PLC utama utawa pengontrol sing kapisah. 2, Piranti relief tekanan katup solenoid sing dibangun, sistem kanthi otomatis ngeculake tekanan kanthi cepet nalika pompa pelumasan mandheg. 3, katup knalpot arr...
    Waca liyane
  • kinerja pump lubrication tangan-dilakokno lan karakteristik

    Pompa pelumasan minyak tipis manual (pompa piston) Kinerja lan karakteristik Volume cilik, instalasi gampang lan panggunaan sing trep. Priksa piranti digunakake kanggo nyegah backflow.it ditrapake kanggo situs karo syarat non-kaku lan mesin karo sistem lubrication prasaja.produk lenga visc...
    Waca liyane
  • Distribusi lenga tipis dekompresi kuantitatif

    Rasional distributor 1, Pelumas sing dikirim saka injektor lenga wiwit nyopir sanajan katup payung ing distributor 2, Nalika tutup payung nutup bolongan outlet minyak, tekanan lenga meksa blok panyimpenan lenga kanggo ngatasi gaya musim semi lan mudhun, lan rongga lenga wiwit nyimpen ...
    Waca liyane
  • apa gambaran saka sistem pelumasan lenga tipis terpusat volumetrik

    Sistem pelumas volumetrik kasusun saka pompa pelumas volumetrik lan saringan lenga, liwat blok distribusi minyak, distributor volumetrik, pipa tembaga lan pipa minyak lsp. t...
    Waca liyane